Wensink, aangenaam!

Zorgeloos onderweg!

Altijd al in de automotive  willen werken? Dat kan! Al meer dan 30 jaar en met inmiddels 40 vestigingen en ruim 1200 tevreden collega’s zorgen wij er iedere dag voor dat onze klanten zorgeloos onderweg zijn. Wensink is een mobiliteitsoplosser, want we leveren ‘Mobility as a service’. Dat houdt in dat klanten niet alleen bij ons terecht kunnen voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte personenwagen, bedrijfswagen, truck of trailer. We verzorgen namelijk ook graag het onderhoud ervan, helpen met leasing, financiering of verzekering. Ook herstellen we schade, voorzien we bedrijfswagens van efficiënte inrichtingen, leveren we trucks en trailers en meer!

Onze medewerkers hebben het zogeheten Wensink DNA. Dat betekent dat ze allemaal betrokken, bevlogen, betrouwbaar, trots en professioneel zijn. Daarnaast vinden  we samenwerken belangrijk. We moeten samen groeien, ontdekken en doen! Dat kan met talentsessies of met loopbaanprogramma’s. Maar ook met Wensink Wijs: een programma waarmee we de ware talenten van onze medewerkers zichtbaar maken. Zo halen we het beste in ze naar boven!

Onze nieuwste vacatures

Werken bij Wensink

Kies je voor werken bij Wensink, dan kies je voor werken in een organisatie waar familiegevoel voorop staat. Al ruim 30 jaar ervaring in de automotivebranche en continue in ontwikkeling en groei. Wensink is een organisatie waarbij het aangename voorop staat, zeker ook als het gaat om de werksfeer! Er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en vele extra’s. Benieuwd wat onze medewerkers over Wensink zeggen? Je leest het hieronder!

Bernd, eerste autotechnicus
"Met mooie gereedschappen van Snap-on Tools is werken in de werkplaats van Wensink een feestje!"
Ferdinand, verkoper Mercedes-Benz
"Mooie premium merken, gezellige collega's en diverse klanten. Geen dag is gelijk!"

Job Alerts ontvangen?

Ontvang van ons een alert wanneer er een gepaste vacature is.

Bericht mij dagelijks / wekelijks over nieuwe vacatures
Meld mij aan voor een job-alert
Powered by Emply